Wolf Lubricants partner van WRC en Junior WRC

Wereldwijd publiek bereiken om verder te groeien

In 2019 werd Wolf Lubricants de nieuwe officiële smeermiddelpartner van de toonaangevende naam in wereldwijde motorsport: het FIA World Rally Championship (WRC).
"Het FIA World Rally Championship is een partner die toonaangevend is op het gebied van rallysessies die hoge prestaties vereisen, waarbij bestuurders en bijrijders hun voertuigen en motoren tot het uiterste benutten. We zijn trots om geassocieerd te worden met het WRC en zijn miljoenen fans over de hele wereld", zegt Frédéric Decroix, global marketing director bij Wolf. "Dit is een nieuwe fase in onze toewijding aan bestuurders en klanten, in een branche waar voorbereiding en aanpassingsvermogen cruciaal zijn om de uitdagingen aan te gaan. Net als in het WRC laten we niets aan het toeval over en onze drang naar ontwikkeling en precisie is een perfecte match met het WRC."
Naast de samenwerking met het FIA WRC is Wolf Lubricants ook technisch partner van het FIA Junior World Rally Championship (Junior WRC), hetgeen Wolf het perfecte technologische platform biedt om hoogwaardige smeermiddelen te ontwikkelen in de meest veeleisende omstandigheden van de motorsport. Wolf richt zich op de nieuwste generatie motoren met geavanceerde smeermiddelproducten en additieve technologieën, die de hoogste niveaus van kwaliteit en race afgeleide prestaties leveren.
"De precisie die we in de ontwikkeling van onze producten steken, is essentieel om de betrouwbaarheid en bescherming te bieden die moderne motoren nodig hebben. Bovendien past de filosofie achter het FIA Junior WRC - een platform bieden voor jonge bestuurders en jonge mechanici, een springplank in de sport - perfect bij de waarden van Wolf om vooruit te kijken en een cruciale rol te spelen bij het trainen van de rallysterren van morgen", legt Frédéric uit.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.