Wolf Lubricants pakt uit met nieuw hybride assortiment

Voldoet aan de huidige en toekomstige behoeften

Wolf Lubricants zet zijn betrokkenheid bij alle soorten voertuigen voort en kondigde dit jaar een reeks nieuwe ontwikkelingen in hybride producten aan. Hybride voertuigen zijn de combinatie van autotechnologieën die een geheel nieuwe benadering van smering vereisen. Met e-motoren zowel voor als achter de motor, bij de ingang en achter de transmissie evenals bij de achteras en de vermogensverdeling, moeten ten minste vijf verschillende architecturen worden aangepakt.
Verschillende elektrische eigenschappen, snelheden en wrijvingsvereisten worden waargenomen in elk gebied, waarbij thermische overdracht en viscositeit veranderen afhankelijk van waar het smeermiddel wordt gebruikt. Dat vereist een heroverweging van traditionele smeermiddelen, en dat is wat Wolf Lubricants op de voorgrond plaatst.
Franck Jolly, global sales director:"Onze chemici en partners in additieven hebben onvermoeibaar gewerkt om zich voor te bereiden op de toename van hybride voertuigen die op de markt komen. We hebben een uniek assortiment smeermiddelen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de EHV-motoren die momenteel beschikbaar zijn en deze te overtreffen. Onze nieuwe hybride oliën SAE 0W16 en 0W20 bieden uitstekende oxidatiecontrole bij hoge temperaturen, uitzonderlijk brandstofverbruik en directe opstartsmering bij lage temperaturen, evenals het lagere brandstofverbruik en CO2-uitstoot die bestuurders gewend zijn.”
“Deze nieuwe reeks is het resultaat van onze 360-graden houding ten opzichte van hybrides, die elk onderdeel beslaat dat gesmeerd moet worden. Met deze nieuwe generatie voertuigen hebben bestuurders behoefte aan een leverancier met een flexibele benadering van smeermiddelen, een partner met de geavanceerde chemische en additieve kennis en generaties ervaring. Ik geloof dat Wolf uniek is in het aanbieden van deze ideale combinatie."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.