Distrigo breidt productaanbod uit

Nieuwe onlinecatalogus Service Box Multi-brand

Distrigo versterkt haar productaanbod door vanaf 2020 het assortiment originele onderdelen van Peugeot, Citroën en DS aan te vullen met onderdelen van Opel en Vauxhall. Ook wordt het exclusieve gamma Eurorepar-producten van verschillende merken uitgebreid. Aan het Distrigoassortiment zijn nieuwe leveranciersmerken toegevoegd, met name op het gebied van carrosserie en mechanische onderdelen.
Distrigo lanceert ten slotte ook zijn ‘Renew’-offensief dat zich richt op onderdelen uit de circulaire economie die bestemd zijn voor alle reparateurs. Distrigo zet ook zijn internationale ontplooiing voort, met 130 hubs die deze gamma's over heel Europa verdelen.
Service Box Multi-brand, de nieuwe onlinecatalogus voor onderdelen van meerdere merken, is beschikbaar in 22 talen in 86 landen. Service Box Multi-brand is net zo eenvoudig te gebruiken als een website die open is voor het publiek en tegelijkertijd de precisie van een professionele tool heeft. Het stelt gebruikers in staat om snel het juiste onderdeel met de bijbehorende reparatiemethoden te identificeren en in slechts enkele klikken een offerte op te stellen. Een mobiele versie en andere functies zullen begin 2020 beschikbaar zijn.
Eurorepar Car Service, het multi-brand onderhouds- en herstellingsnetwerk lanceert nieuwe diensten voor zijn klanten en leden (b2b-label voor professionele klanten, een nieuwe online afspraken- en offerte-website, beglazingsservice met meerdere merken), terwijl het bedrijf wereldwijd zijn activiteiten voortzet. Het netwerk bestaat uit meer dan 4.500 garages in 24 landen. Tegen 2023 moet er wereldwijd 10.000 garages bereikt worden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.