SKF krijgt Groupauto International Supplier of the Year award

Het is al de derde keer dat SKF het kwaliteitslabel ontvangt

SKF, wereldwijd leverancier van aftermarket auto-onderdelen, heeft op het Groupauto International Congress 2019 de prestigieuze Supplier of the Year award ontvangen. Het is al de derde keer dat SKF het kwaliteitslabel ontvangt van de wereldvermaarde aftermarketorganisatie. Het bedrijf kreeg de award voor zijn product- en servicekwaliteit, maar ook omdat SKF goed zaken doet met Groupauto International-leden. 
Norbert Neumann, business unit director bij SKF Vehicle Aftermarket: "Het is een grote eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen en te mogen delen met SKF-teams van over de hele wereld. Dit kwaliteitslabel beloont de kwaliteit van de aftermarketproducten en -diensten van SKF, die door de GAI-leden op alle continenten werd erkend. Het is ook het resultaat van de voortdurende groei die we de afgelopen vijf jaar met de GAI-leden hebben doorgemaakt. We zullen het GAI-SKF-partnerschap blijven ontwikkelen en versterken om de beste producten en diensten op de aftermarket te brengen". 
SKF werkt al meer dan 23 jaar samen met Groupauto International en heeft bijgedragen aan de voortdurende groei en het succes van het GAI-netwerk over de hele wereld. Het doel van de samenwerking is altijd geweest om de professionaliteit van het GAI-netwerk te combineren met de kracht van een groot merk als SKF. Jaar na jaar wordt er intensiever samengewerkt tussen de twee bedrijven.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.