R-M gaat op zoek naar meest getalenteerde autospuiters

De 13e internationale R-M Best Painter Contest heeft deelnemers van over de hele wereld

R-M, het premiummerk van BASF voor autoreparatielakken, gaat op zoek naar de meest getalenteerde autospuiters in de branche. Aan de 13e internationale R-M Best Painter Contest nemen landen deel uit Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Voor het eerst doen ook China en Marokko mee aan de wedstrijd. Het hoofdthema luidt 'Digitale competenties en milieuvriendelijke oplossingen stimuleren', waarbij de aspecten van snelle processen en digitale oplossingen worden gecombineerd met het concept duurzaamheid. De nationale finales in de deelnemende landen, waaronder België, worden in juni 2020 afgerond. De internationale finale zal eind september 2020 plaatsvinden in het R-M Refinish Competence Center in Clermont de l’Oise, net buiten Parijs. 
Zestien finalisten van over de hele wereld komen dan bijeen om een staaltje van hun beste kunnen te laten zien op het gebied van autolakreparatie, gebruikmakend van het watergedragen premiumlaksysteem ONYX HD. 
Al sinds 1999 organiseert R-M de Best Painter Contest. De bedoeling is het vak van autospuiter te promoten en de meest getalenteerde spuiters in de schijnwerpers te zetten. De internationale R-M Best Painter Contest 2020 staat in het teken van digitale competenties en snelle, milieuvriendelijke oplossingen, bijvoorbeeld bij digitale kleurmeting, maar ook bij het gebruik van innovatieve, efficiënte processen zoals de toepassing van uv-technologie bij cosmetische reparaties. Veiligheid en duurzaamheid zijn minstens zo belangrijk, en ook het creëren van bewustwording als het gaat om het actief bijdragen aan de terugdringing van CO2-uitstoot met milieuvriendelijke oplossingen, waaronder het watergedragen laksysteem R-M ONYX HD. Ook de e’Sense-oplossingen van R-M dragen hieraan bij, aangezien deze zijn gebaseerd op het gebruik van biomassa gebalanceerde grondstoffen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.