Equip Auto sluit editie 2019 succesvol af

Datum van de volgende editie is al bekend

Met bijna 100.000 professionals en meer dan 1.200 exposanten en merken aanwezig, waaronder 30% nieuwe exposanten, heeft Equip Auto opnieuw zijn vijfdaagse status in Paris Expo Porte de Versailles, als het internationale vakevenement in Frankrijk voor automotive aftersales- en mobiliteitsdiensten, versterkt.
"Na een herdachte en belovenswaardige editie in 2017, wilden we graag bevestigen dat Equip Auto 'back in business' is. Dankzij de strategische basis die we in samenwerking met alle industriële instanties hebben gelegd, konden we de beurs in het hart van de industrie verankeren en de opzet ervan opnieuw bekijken”, aldus Philippe Baudin, voorzitter van Equip Auto.
Claude Cham, voorzitter van de Franse Federatie van de Industrieën en Uitrustingen voor Voertuigen (FIEV) en Patrick Cholton, voorzitter van de Franse Federatie van Carrosserieën (FFC), hebben tevreden vastgesteld dat de strategie om de positie van de beurs te consolideren zijn vruchten heeft afgeworpen. De organisatoren waren blij met het positieve bedrijfsklimaat dat vijf dagen te zien was, dankzij de aanwezigheid van vele hooggekwalificeerde besluitvormers en bezoekers.
Innovatie, een thema dat steeds aanwezig is op de beurs, was weer een van de belangrijkste pijlers van deze editie en illustreert de drive en dynamiek van de sector. 150 aftersales-experts en waarnemers uit de automobielindustrie kwamen tijdens de beurs aan het woord in een uitgebreid programma van gesprekken en rondetafelgesprekken. Zo kregen bezoekers de kans om inzicht en begrip te krijgen voor de uitdagingen die zich in de sector voordoen.
De organisatoren werken nu al aan de verdere ontwikkeling van de tentoonstelling met het oog op de nieuwe mobiliteitstrends die onmiddellijke en diepgaande gevolgen zullen hebben voor de hele auto-industrie.
De volgende editie, die gepland staat van 12 tot 16 oktober 2021, in Paris Expo Porte de Versailles, biedt professionals de kans om deze veranderingen te observeren op Equip Auto 2021.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.