Vanas Engineering neemt Pacoma Systems over

Aanbod aan intralogistieke oplossingen versterkt

Vanas Engineering uit Melsele heeft het Nederlandse Pacoma Systems overgenomen. Met de overname kan Vanas zijn aanbod aan logistieke oplossingen uitbreiden en kunnen de businessunits verder ontwikkeld worden. Pacoma Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en integreren van materialhandlingsystemen zoals sorteereenheden, automatische opslagsystemen en gemotoriseerde rollenbanen voor dozen, kratten en palletten. De gekwalificeerde ingenieurs en technici van Pacoma blijven deze service aanbieden via Vanas. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben ze sterke relaties opgebouwd met hun klanten uit verschillende industrieën en met hun leveranciers. Vanas zal dit voortzetten.
De overname brengt een extra logistieke oplossing voor Vanas in België. Daarnaast kunnen er vier extra businessunits aangeboden worden aan de Nederlandse klanten. De verwachting voor verticale liften en WMS software is hoog en zal de Nederlandse markt volledig ten goede komen. De nieuwe businessunit met rollenbanen versterkt het assortiment van Vanas en sluit perfect aan bij de acht voordelen waar Vanas voor staat. Rollenbanen kunnen bijvoorbeeld helpen met het bereiken van een hogere productiviteit en een betere ergonomie. Klanten kunnen nu profiteren van meer complete oplossingen van Vanas, die als integrator voor logistieke oplossingen in de Benelux fungeert.
Andy van Mieghem, managing director: “De overname van Pacoma was een logische stap om onze productgroei te realiseren. We wilden onze lokale aanwezigheid en service uitbreiden. De ervaring van de logistieke ingenieurs van Pacoma en hun tevreden klanten hebben ons overtuigd om door te gaan met deze investering. We hebben al positieve reacties vanuit de markt gezien waarbij klanten een verantwoordelijk integrator van interne transportsystemen, WMS software en opslagsystemen omarmen. Bovendien hebben onze klanten de optie om te kiezen voor een complete oplossing of om met elke businessunit afzonderlijk te werken.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.