Online magazines

21 augustus 2019


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Automotiveshift noopt schadeherstelmerken tot aanpassing

120pxNaarmate auto's complexer worden en rijhulpsystemen de norm vormen, daalt het aantal schades. Een omzetdaling die deels wordt opgevangen door duurdere onderdelen en een hoger aantal werkplaatsuren, maar ook een oplossing kent in energiebesparende en universele autoreparatielakken.

Hoewel de hefbrug alomtegenwoordig lijkt, heeft de traditionele werkput zeker nog bestaansrecht naast zijn liftende uitdager. Veiligheid wordt veelal als voornaamste minpunt van de werkput opgeworpen, maar mits afdoende maatregelen kun je valpartijen voorgoed naar het verleden verdringen.

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod. Wel is het aanbod van de op één model gebaseerde modulaire versies hier minder dan wat we in de zwaarste klasse zien.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

AUTOMOTIVESHIFT NOOPT SCHADEHERSTELMERKEN TOT AANPASSING

Naarmate auto's complexer worden en rijhulpsystemen de norm vormen, daalt het aantal schades. Een omzetdaling die deels wordt opgevangen door duurdere onderdelen en een hoger aantal werkplaatsuren, maar ook een oplossing kent in energiebesparende en universele autoreparatielakken.
Volledig artikel lezen

VERMIJD VALGEVAAR BIJ WERKPUTTEN

Ofschoon steeds meer garagehouders besluiten te investeren in één of meerdere werkbruggen, heeft de traditionele werkput zeker nog bestaansrecht naast de werkbrug.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE LICHTE BESTELWAGEN KIEZEN?

Wie zoekt naar een lichte of middelgrote bestelwagen - of datgene wat nog vaak het kleine-grote busje wordt genoemd - raakt meteen geconfronteerd met een uitgebreid en gevarieerd marktaanbod.
Volledig artikel lezen

EMISSIEWETGEVING EU VRAAGT OM INNOVATIE IN MOTOROLIE

160pxIn 2021 gaat de nieuwe Europese emissiewetgeving in. Die stelt dat de gemiddelde CO2-uitstoot van de gehele vloot, zoals die door een autofabrikant in een jaar wordt verkocht, niet meer mag bedragen dan 95 gram per km.
Lees meer

RECHTERBOCHT-HULPSYSTEEM VAN CONTINENTAL BESCHERMT ZWAKKE WEGGEBRUIKERS

Technologiebedrijf Continental heeft een nieuwe kortbereikradar onthuld die de volgende ontwikkelingsfase vertegenwoordigt naar een nog nauwkeurigere detectie van de omgeving van het voertuig.
Lees meer

BASF KRIJGT ERKENNING VOOR BIJDRAGE AAN DUURZAME ONTWIKKELING

De eSense-lijn met autoreparatielakken van R-M® is onderscheiden met de Pierre Potier-prijs in de categorie 'Processen'. In het productieproces van deze innovatie wordt gebruikgemaakt van hernieuwbare grondstoffen.
Lees meer

AUTO M&M WORDT BOSCH FIRST SUPPLIER

Auto M&M, specialist in auto-onderdelen, is recent Bosch First Supplier geworden. De vertegenwoordigers van Bosch en Auto M&M hebben hiertoe een overeenkomst ondertekend.
Lees meer

AUTODISTRIBUTION BREIDT ISOTECH ASSORTIMENT UIT IN BELGIË

Het merk Isotech voldoet aan de strengste specificaties van de auto-onderdelenfabrikanten en staat daarom garant voor een kwaliteit die gelijkwaardig is aan het origineel.
Lees meer

CARGARANTIE BELGIË VIERT 15-JARIG JUBILEUM

15 jaar - zo lang is CarGarantie al in België aanwezig. De gespecialiseerde verzekeraar uit Freiburg (D) is sinds 2004 actief op de Belgische markt. Vandaag begeleiden de medewerkers van CarGarantie vanuit België niet alleen tal van samenwerkingsverbanden met dealers en constructeurs, maar verzorgen ze ook het hele dienstenplaatje voor Nederland en Luxemburg.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Automotiveshift noopt schadeherstelmerken tot aanpassing

Vermijd valgevaar bij werkputten

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.