Online magazines

29 november 2019


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Specifieke smeermiddelen voor hybrides of niet?

120pxMet de opkomst van hybride voertuigen houden smeermiddelenproducenten en -leveranciers zich steeds meer bezig met de bijbehorende smeermiddelen. Daarbij ontstaat er een interessante discussie. Waar de een aangeeft dat hybrides feitelijk geen speciale smeermiddelen nodig hebben (maar dat deze wel vaker moeten worden vervangen), heeft de ander een speciaal programma ontwikkeld.

De eigenschappen van een motorolie zijn afhankelijk van enerzijds de basisolie en anderzijds het additievenpakket. Over dat laatste deel zijn de meningen verdeeld: is het verstandiger om te kiezen voor een goede kwaliteit van olie en daar qua samenstelling verder van af te blijven? Of is het slimmer om op basis van mogelijke problemen zelf bepaalde additieven toe te voegen die het betreffende euvel eventueel kunnen verhelpen?

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal erotiekkalenders 2020 van Liqui Moly weg. Mail ons voor vrijdag 6 december het antwoord op een tweetal vragen en maak kans op een erotiekkalender 2020 van Liqui Moly!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

Gebreken aan lichten strenger beoordeeld in Vlaamse keuringscentra

Hoogtechnologische oplossing voor anticiperend rijden

Euro NCAP beoordelingen gaan door met het breken van records

Automotive onderzoek en innovatie leveren nieuw mobiliteitstijdperk op

Goodyear '66: het verhaal achter de Le Mans '66-film

Meer nieuws

LIQUI MOLY EROTIEKKALENDERS 2020 TE WINNEN!

Uw vakblad CarFix schenkt een aantal erotiekkalenders 2020 van Liqui Moly weg. Mail ons voor vrijdag 6 december het antwoord op een tweetal vragen samen met uw naam, voornaam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer en maak kans op een erotiekkalender 2020 van Liqui Moly!
Lees meer

SPECIFIEKE SMEERMIDDELEN VOOR HYBRIDES OF NIET?

Met de opkomst van hybride voertuigen houden smeer­middelenproducenten en -leveranciers zich steeds meer bezig met de bijbehorende smeermiddelen. Daarbij ontstaat er een interessante discussie.
Volledig artikel lezen

MINDER VERLIES VAN OLIE EN TIJD DOOR FLUIDMANAGEMENTSYSTEEM BIJ MAN-GARAGE

160pxBij MAN-garage TSSI uit Oudsbergen werd tot voor kort vrij klassiek aangekeken tegenover vloeistofbeheer. Voor het onderhoud en herstellingen van 15 à 30 trucks per dag, telkens goed voor 20 à 40 liter smeerolie, liep de olieverspilling snel op tot ruim 8%.
Volledig artikel lezen

OLIEADDITIEVEN HOUDEN GEVOELIGE BALANS IN STAND

De eigenschappen van een motorolie zijn afhankelijk van enerzijds de basisolie en anderzijds het additievenpakket. Over dat laatste deel zijn de meningen verdeeld.
Volledig artikel lezen

LAAT AFVALOLIE OPHALEN DOOR EEN ERKEND INZAMELAAR

160pxOfschoon carrosseriebedrijven normaal gezien niet onder de aanvaardingsplicht voor olie vallen - men is immers zelf geen olieproducent of -invoerder - kan de correcte omgang met afvalolie hun echter ook geld opleveren.
Volledig artikel lezen

CONTINENTAL BIEDT VOLLEDIG ASSORTIMENT AANDRIJFRIEMEN VOOR AFTERMARKET

Technologiebedrijf Continental biedt een volledig assortiment aandrijfriemen voor de aftermarket van bedrijfsvoertuigen. Voor de hulpaandrijvingen van Volvo, Scania, Renault en Iveco zijn ongeveer 40 multi-V-riemtypen toegevoegd.
Lees meer

REAL GARANT: SUCCESVOL MET GARANTIE

Real Garant Versicherung AG kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring in de autosector en is van een uitmuntende verzekeraar uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in Europa op het vlak van klantenbinding.
Volledig artikel lezen

TERSANA VZW START MET EERSTE BESCHRIJVENDE BODEMONDERZOEK IN VLAANDEREN

De Vlaamse overheid zet al jaren hoog in op bodemsanering. In die zin zijn, met medewerking van OVAM, diverse bodemsaneringsfondsen actief zoals Bofas voor de tankstations, Vlabotex voor de droogkuis en het meest recent Tersana voor de garage- en carrosserie- en landbouwmachinesector.
Lees meer

VAN HOOL STELT WATERSTOFBUS VOOR OP 'DAG VAN DE WETENSCHAP'

Op 24 november 2019, de Dag van De Wetenschap, werd op de De Nayer Campus van Thomas More te Sint-Katelijne-Waver, de waterstofbus van bussenbouwer Van Hool voorgesteld.
Lees meer

LAATSTE KANS: WIN EEN SHOP DESIGN AWARD

Heeft u het voorbije jaar geïnvesteerd in een nieuwe winkelinrichting, handelspand of showroom? Bent u trots op het eindresultaat en wenst u hier mee uit te pakken? Schrijf u dan snel in en win!
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Liqui Moly erotiekkalenders 2020 te winnen!

Specifieke smeermiddelen voor hybrides of niet?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.