Online magazines

16 december 2019


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Vragen toekomstige service en repair nog wel om een werkplaats?

120pxHoe ziet de werkplaats van de toekomst eruit? Wie daarover nadenkt, definieert in de meeste gevallen waaraan die werkplaats moet voldoen vanuit een technisch standpunt. Voor een antwoord op de vraag vertrekt men echter beter van twee andere vragen. Hoe ziet de mobiliteit van morgen eruit? En wie is morgen onze klant, en wat zijn diens noden en vereisten? Eens we dat helder hebben, kunnen we pas gaan nadenken over de impact op de werkplaats.

CarFix-lezers hebben de boodschap ondertussen wel begrepen. Wie in tijden zoals deze wil overleven, moet zich of een specialisatie aanmeten of aansluiten bij een (garage)concept. Een ander vaststaand feit is dat West-Vlamingen harde werkers zijn en laat dat nu net de 'specialisatie' zijn waarmee het Ichtegemse Garage Rabaey de gangbaarheid doorbreekt.

Alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst!

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

VRAGEN TOEKOMSTIGE SERVICE EN REPAIR NOG WEL OM EEN WERKPLAATS?

Hoe ziet de werkplaats van de toekomst eruit? Voor een antwoord op de vraag vertrekt men echter beter van twee vragen. Hoe ziet de mobiliteit van morgen eruit? En wie is morgen onze klant, en wat zijn diens noden en vereisten? Eens we dat helder hebben, kunnen we pas gaan nadenken over de impact op de werkplaats.
Volledig artikel lezen

HOGE SERVICEGRAAD EN FLEXIBILITEIT ONDERSTEUNEN ONAFHANKELIJKHEID

CarFix-lezers hebben de boodschap ondertussen wel begrepen. Wie in tijden zoals deze wil overleven, moet zich of een specialisatie aanmeten of aansluiten bij een (garage)concept.
Volledig artikel lezen

TOYOTA START NIEUW PRODUCTOFFENSIEF VOOR LICHTE BEDRIJFSWAGEN

Toyota komt met een ambitieus groeiplan voor zijn bedrijfsonderdeel lichte bedrijfswagens (LCV). Dit doel wordt ondersteund door een versterkt aanbod van LCV-modellen en een nieuw merk, Toyota Professional.
Volledig artikel lezen

98E BRUSSELS MOTOR SHOW BLIJFT AAN BELANG WINNEN

De 98e editie van de Brussels Motor Show vindt van 10 tot 19 januari plaats in de Paleizen van Brussels Expo. Hoewel auto's en gemotoriseerde tweewielers opnieuw bovenaan de affiche staan, blijven ook zachte en gedeelde mobiliteitsoplossingen niet achter.
Lees meer

TRAXIO ANALYSEERT FINANCIËLE GEZONDHEID BELGISCHE AUTODISTRIBUTIE

Naar goede jaarlijkse gewoonte heeft Traxio de financiële gezondheid van de autodistributie in België geanalyseerd. Net als vorig jaar zijn de marges verder gedaald.
Lees meer

VAN MOSSEL VERGROOT PSA- EN KIA-NETWERK IN BELGIË

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, is de nieuwe eigenaar van de groep Van Kelst met PSA-vestigingen in Schriek, Aarschot en Leuven en een KIA-vestiging in Aarschot.
Lees meer

VRACHTWAGENS MET NULEMISSIE VEREISEN RADICALE BELEIDSWIJZIGINGEN

Ter gelegenheid van de COP25 van de VN-klimaatconferentie bevestigen de CEO's van de Europese vrachtwagenfabrikanten opnieuw hun volledige inzet om de overgang naar koolstofneutraal en emissievrij vrachtvervoer te helpen maken.
Lees meer

BEST IN CLASS BATTLE KENT SUCCESVOL JAAREINDE

Euro NCAP publiceerde onlangs haar voorlaatste uitgave van het jaar. Een tiental auto's werden daarbij getoetst aan de 2018-2019 protocollen. De Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Subaru Forester, Škoda Octavia, Ford Mondeo en Ford Kuga behalen allemaal de felbegeerde vijfsterrenrating.
Lees meer

PP-PERFORMANCE WORDT HELLA PAGID MERKAMBASSADEUR 2020

Hella Pagid, remsysteem­specialist voor de onafhankelijke aftermarket en joint venture van de automobielleveranciers TMD Friction en Hella, gaat een samenwerking aan met het internationaal toonaangevende tuningbedrijf 'PP-Performance' en zijn oprichter en eigenaar Jimmy Pelka.
Lees meer

YAMAHA FACTORY RACING MOTOGP WERKT SAMEN MET CROMAX VOOR WANDKALENDER 2020

Cromax® kondigt de onthulling van zijn kalender voor 2020 aan in samenwerking met het wereldberoemde Yamaha Factory Racing MotoGP-team, waarvoor het premium lakmerk een officiële sponsor is.
Lees meer

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Hoe ziet de werkplaats van de toekomst eruit?

Servicegraad en flexibiliteit ondersteunen onafhankelijkheid

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.