Online magazines

15 januari 2020


VAKINFORMATIE OVER HET ONDERHOUD EN HERSTEL VAN VOERTUIGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

Juiste koelvloeistof cruciaal voor goed functionerende motor

120pxAl een tijdje wordt men in de sector om de oren geslagen met multimodale mobiliteit. Maar over hoe het businessmodel hiervoor er dan concreet moet uitzien, bleef het oorverdovend stil. Die stilte wordt nu doorbroken door Leie Mobility Group, met het hoofdkantoor in de buurt van het Guldensporenstadion (Kortrijk).

Wie op tv al eens Discovery Channel opzet, kan er niet omheen: car shows zijn in. En daarvan maken de restauratie en modificatie van oldtimers een groot deel uit. “Amerikaanse televisieshows zijn prachtige promotie voor de oldtimer", vinden Steve De Raeymaecker en Barbara Dierickx van Castle Cars.

Om de motor probleemloos te laten functioneren is het zeer noodzakelijk uitsluitend de juiste koelvloeistof te gebruiken. Autofabrikanten hebben hun eigen voorschriften wat betreft het gebruik van de juiste koelvloeistof. Het is dan ook essentieel deze strikt te volgen.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Relevant nieuws uit de sector …

December stuwt inschrijvingscijfers voor 2019 de hoogte in

Resultaten Focus Conjunctuur van het VBO eerder ongunstig

Appetijt voor ondernemerschap groeit gestaag

Aantal Vlaamse starters gestegen in 2019

PartsPoint Group wordt Alliance Automotive Group Benelux

Meer nieuws

MOBILITEIT VAN MORGEN AL BIJ LEIE MOBILITY GROUP

Al een tijdje wordt men in de sector om de oren geslagen met multimodale mobiliteit. Maar over hoe het businessmodel hiervoor er dan concreet moet uitzien, bleef het oorverdovend stil.
Volledig artikel lezen

MUSCLE CARS ZIJN GEWOON BADASS

Wie op tv al eens Discovery Channel opzet, kan er niet omheen: car shows zijn in. En daarvan maken de restauratie en modificatie van oldtimers een groot deel uit.
Volledig artikel lezen

5 REDENEN OM IN ZEE TE GAAN MET EEN EVENEMENTENBUREAU

Zelf doen of uitbesteden? Dat is de hamvraag die heel veel bedrijven zich stellen als ze beslissen hun boodschap via een evenement te communiceren. Welke meerwaarde bieden eventbureaus tegenover een doe-het-zelfaanpak?
Volledig artikel lezen

GEBRUIK JUISTE KOELVLOEISTOF CRUCIAAL VOOR PROBLEEMLOOS FUNCTIONERENDE MOTOR

Veel ernstige motorschades zijn het gevolg van een niet goed functionerend koelsysteem door het gebruik van de verkeerde koelvloeistof. Moderne auto's met een verbrandingsmotor zijn voorzien van zeer hoogwaardige en complexe koelsystemen.
Lees meer

STIJGING VAN AANTAL WAGENS ZET ZICH VOORT TOT 2025

Hoewel iedereen op zoek lijkt naar een duurzame oplossing voor het huidige mobiliteitsprobleem, lijkt het er op dat de piek in het aantal auto's nog moet komen.
Lees meer

EURO NCAP PUBLICEERT 'BEST IN CLASS CARS' 2019

Euro NCAP publiceerde onlangs zijn Best in Class voor 2019. 55 auto's werden beoordeeld, waarvan 41 de hoogste onderscheiding behaalden. Daarmee is 2019 een van de meest indrukwekkende jaren sinds Euro NCAP de consumentenveiligheid van auto's op de Europese markt is gaan beoordelen.
Lees meer

BOSCH KOMT VIA DE GROTE POORT BINNEN BIJ DOYEN

Bosch, een van de bekendste merken in de automobielwereld maakt een opmerkelijke comeback in het internationale logistieke circuit van Doyen Auto. In België zal het Duitse merk de catalogus van Doyen nog versterken, dit ten voordele van de grossier en garageklanten.
Lees meer

SPIES HECKER BRENGT KALENDER 2020 UIT

Om van een goed idee iets speciaals te maken, zijn gemotiveerde werknemers en partners nodig die naadloos samenwerken als een team. De Spies Hecker-kalender van 2020 illustreert de vaardigheden en passie die carrossiers meebrengen voor hun projecten.
Lees meer

NIEUWE STANDOX-KALENDER OMARMT EURO 2020

De voetbalkoorts komt eraan! EURO 2020 wordt gespeeld in heel Europa: van Ierland, Schotland en Hongarije tot Italië, Spanje en Azerbeidzjan. De Standox-kalender 2020 omarmt het toernooi en kijkt tegelijkertijd naar een aantal fascinerende auto's.
Lees meer

10 ESSENTIËLE KENMERKEN VOOR KANTOOR VAN DE TOEKOMST

Een uitgekiende werkplek zorgt voor meer werkcomfort, een betere productiviteit en ook voor een dalend verzuim. Nieuwe technologieën en concepten bieden heel wat kansen voor een kantoor met een hoger rendement.
Volledig artikel lezen

http://carfix.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Juiste koelvloeistof cruciaal voor goed functionerende motor

Stijging van aantal wagens zet zich voort tot 2025

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.