Online magazines

18 maart 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Velgen herstellen is specialistenwerk
Velgen krijgen het op onze wegen vaak hard te verduren, waardoor het haast onvermijdelijk is dat vroeg of laat schade vast te stellen valt. Of het nu gaat om beschadiging door stoepranden of instulpingen door oneffenheden in het wegdek, voor elk probleem bestaat een oplossing.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager
Velgen krijgen het op onze wegen vaak hard te verduren, waardoor het haast onvermijdelijk is dat vroeg of laat schade vast te stellen valt. Of het nu gaat om beschadiging door stoepranden of instulpingen door oneffenheden in het wegdek, voor...
Door een nieuw continu mengproces en een razendsnelle afvullijn, is men in staat productiesnelheden van 180 à 200 kokers per minuut te realiseren. Om bij dergelijke snelheden de kwaliteit van het product te kunnen borgen, is het...
De afgelopen jaren is de manier om aandrijfassen en homokineten snel en betrouwbaar te repareren aanzienlijk veranderd. Voor een aantal stappen van de procedure is speciaal gereedschap inmiddels onmisbaar.
Vervuiling door bandenslijtage kan 1.000 keer erger zijn dan wat er uit de uitlaat van een auto komt. Schadelijke deeltjes uit banden - en ook uit remmen - is een zeer ernstig en groeiend milieuprobleem.
Als nieuwe woordvoerder van TRAXIO is Filip Rylant voortaan het vaste contactpunt voor alle journalisten. Hij neemt deze functie over van Pieter Van Bastelaere die in januari 2020 benoemd werd tot CEO van TRAXIO.
Zesentachtig juryleden van de World Car Awards (WCA) uit 24 landen hebben bij geheime stemming Carlos Tavares, CEO van PSA Group, verkozen tot winnaar van de prestigieuze World Car Person of the Year Award 2020.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.