Online magazines

01 april 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Het is natuurlijk best wel 'spannend' werken wanneer een hybride voertuig de werkplaats binnenkomt. Wij geven u meer inzicht in de soorten hybrides, soorten batterijen en de techniciteit die schuilgaat onder de carrosserie van een hybride.
De voertuigconstructeurs- en invoerders, de garagebedrijven en de voertuigverhuurders behoren tot de cruciale sectoren. Het is deze brede mobiliteitssector die de voertuigen bouwt, levert en onderhoudt.
Het effect van het coronavirus op de samenleving en de wereldeconomie is ongekend, met ernstige gevolgen voor de auto-industrie. De meeste leden van de ACEA hebben immers al tijdelijke sluitingen van fabrieken aangekondigd...
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie.
De vraag wordt me dagelijks gesteld: “voert de toekomst ons naar een elektrisch of een waterstof­tijdperk?” Onverstandige vragen bestaan niet, enkel de niet gestelde vragen getuigen (soms) van domheid. Maar, wanneer ‘infoverstrekkers’...
De coronacrisis heeft ongetwijfeld een negatieve invloed op uw omzetcijfer. Maar in welke mate precies?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.