Nieuw kleuradditief voor blanke lakken van Spies Hecker

Voor een intense diepte van kleur

Nieuw kleuradditief voor blanke lakken van Spies Hecker.
Voor een intense diepte van kleur: Spies Hecker introduceert Permasolid® Klarlack Color Additiv 9048, een nieuw additief voor nauwkeurige lakreparatie van speciale rode kleuren.
Het nieuwste product van Spies Hecker is het Permasolid Klarlack Color Additiv 9048. Het is het negende kleuradditief in het assortiment en is bijzonder geschikt voor de reparatie van de nieuwe kleur Soul Red Crystal van Mazda. De schadehersteller voegt het additief toe aan de blanke lak volgens de informatie in de kleurformule en brengt het zoals gebruikelijk aan in een twee-laags proces.
Bij het repareren van voertuigen met aangekleurde blanke lakken is zeer weinig van het speciale additief nodig, daarom biedt Spies Hecker alle kleuradditieven in kleine verpakkingen van 100 ml.
Voor meer informatie kunnen autoschadebedrijven contact opnemen met de klantenservice van Spies Hecker of via www.spieshecker.be

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.