Nieuwe febi werkplaatskalender trekt naar IJsland

Ijskoude gletsjers, borrelende bronnen en stomende aarde

In de febi werkplaatskalender 2020 neemt het landschap een prominentere plaats in dan in elke vorige kalender. Dat is geen verrassing, want IJsland biedt tal van spectaculaire fotomotieven: van de Vatnajökull-gletsjer tot mosachtige lavalandschappen en indrukwekkende watervallen.
In mei 2019 werden meer dan 6.000 foto's genomen op 22 locaties, waarvan enkel de top 12 de afgewerkte kalender haalde. Ook zijn er foto's gemaakt op locaties die eerder als decor hebben gediend voor bekende films en series, zoals James Bond en Game of Thrones. Wat er op de foto's zo gemakkelijk uitziet, was geen eenvoudige taak - vooral voor de modellen, omdat de temperatuur ter plaatse ongeveer zeven graden Celsius bedroeg.
Het harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen: de 19e editie van de febikalender combineert elegantie met de ruwe krachten van de natuur. Een echte blikvanger voor elke werkplaats. Bekijk de video om meer te weten komen wat er speelt achter de schermen van de fotoshoot.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.