THE TIRE COLOGNE klaar voor succesvolle herstart

Voor het eerst na de door de coronapandemie opgelegde beperkingen zal THE TIRE COLOGNE 2022 van 24 tot 26 mei 2022 de gehele banden- en wielenindustrie weer samenbrengen op een internationaal communicatie- en zakenplatform. Inhoudelijk zal de vakbeurs zich toespitsen op thema's die bijzonder relevant zijn geworden in de context van de pandemie, zoals digitalisering en de toegenomen vraag naar duurzamere producten. THE TIRE COLOGNE is klaar voor een succesvolle herstart en zal, als het belangrijkste internationale evenement voor de sector, ongetwijfeld bijdragen tot een opleving ervan.

Vooruitblik THE TIRE COLOGNE 2022

Groot aanbod van producten en diensten

Meer dan 300 bedrijven en merken uit meer dan 30 landen worden verwacht om hun producten en diensten te presenteren op THE TIRE COLOGNE 2022 in Keulen. "Talrijke voorname bandenfabrikanten, waaronder Michelin, Continental, Falken, Hankook en Pirelli, hebben zich aangemeld", bevestigt Ingo Riedeberger, directeur van THE TIRE COLOGNE. "En ook in de segmenten diensten en werkplaatsen, alsook in loopvlakvernieuwing, melden diverse grote  namen present."

Bovendien biedt THE TIRE COLOGNE met TTC @home en zijn digitale inhoud extra toegevoegde waarde, ook voor zij die niet ter plaatse geraken. "Alle evenementen die op de TIRE Stage worden gehouden, worden live uitgezonden en zullen ook na de beurs als video-on-demand (VOD) beschikbaar zijn", vervolgt Riedeberger. De TTC-app maakt het ook mogelijk en ondersteunt het opbouwen van netwerken, het leggen van contacten én het maken van afspraken.

Vooruitblik THE TIRE COLOGNE 2022

Breed opgezet evenementenprogramma

De Boulevard of Sustainability is een nieuwe toevoeging aan het evenementenprogramma van THE TIRE COLOGNE. Het is centraal gelegen op de boulevard van het expositiecentrum en belicht de duurzame levenscyclus van banden. Conferenties van topniveau, zoals de Global Retreading Conference op dinsdagnamiddag 24 mei, thematische gebieden en speciale evenementen bieden aanvullende bronnen van informatie en inspiratie.

De TIRE Stage biedt dan weer de gelegenheid om na te denken over relevante onderwerpen zoals 'wagenparkbeheer', 'recycling' en 'digitalisering', die in verschillende sessies zullen worden behandeld en besproken. Zo er is in de namiddag van de eerste beursdag de TIRE Fleet Lounge, wordt op woensdagvoormiddag 25 mei een rondetafelgesprek gehouden met als thema 'Toegang tot voertuiggegevens', en vindt op woensdagnamiddag het TIRE Recycling Forum plaats. 

Op initiatief van en georganiseerd door de Duitse federatie van bandendistributeurs en vulkaniseerders (BRV), worden op twee demonstratieruimtes praktische demonstraties gegeven van de (de)montage van grote (landbouw- en industrie)banden, én van ultra-high performance- (UHP) en run-flatbanden.

Voor elk wat wils met andere woorden!

Vooruitblik THE TIRE COLOGNE 2022THE TIRE COLOGNE PRAKTISCH
Waar?
Koelnmesse, Keulen (D), hallen 6, 7 en 8
Wanneer?
Van dinsdag 24 t.e.m. donderdag 26 mei, telkens van 10 tot 18 uur
Toegangsprijs?
Dagtickets kosten € 30,50; 2-dagentickets € 54,00
Meer info en tickets?
www.thetire-cologne.com

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.