Cromax presenteert etiketten met een nieuwe look voor zijn lakproducten

ComaxCromax® heeft nieuwe functionele etiketten ontworpen voor haar productlijnen om carrossiers te helpen hun productiviteit een boost te geven. De etiketten met een nieuwe look laten in één oogopslag alles zien wat carrosseriebedrijven moeten weten en worden vanaf eind februari uitgerold voor alle Cromax-producten.
Kevin Torfs, brandmanager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, zegt: “We hebben onze etiketontwerpen gemoderniseerd om carrosseriebedrijven te helpen sneller en productiever te werken in drukke mengruimtes. Onze nieuwe etiketten brengen de perfecte harmonie in ons productaanbod, maar maken het toch gemakkelijk om onderscheid te maken tussen onze technologisch geavanceerde mengsystemen. Elk element op onze etiketten biedt een toegevoegde waarde en extra gemak voor onze klanten."
De productcode en productbeschrijving zijn de twee belangrijkste aspecten waar klanten naar op zoek zijn op de mengmachine. Deze informatie, samen met de bijbehorende ValueShade®-kleur, is nu nog beter zichtbaar met grote, dikke en duidelijke letters. Voor het mengen van tinten zijn twee regels voor productbeschrijvingen of informatie over de productlijn toegevoegd voor extra informatie en een verbeterde leesbaarheid.
De geüpdatete etiketten bevatten ook nieuwe pictogrammen om extra maar essentiële informatie visueel te communiceren. Gezondheids- en veiligheidspictogrammen geven aan hoe het product moet worden behandeld, segmentpictogrammen illustreren of het product is ontworpen voor bedrijfsvoertuigen of industriële toepassingen en laksysteempictogrammen geven aan tot welk reparatiesysteem het product behoort.
Elk Cromax-mengsysteem heeft ook een frisse, gemoderniseerde ontwerpafbeelding die boven de productnaam staat voor eenvoudige visuele identificatie. Bovendien zijn de afbeeldingen handig kleurgecodeerd per productcategorie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.