Albert Berner beloond voor sociale betrokkenheid

Berner België tegelijkertijd genomineerd voor Time Award 2018

Albert Berner, oprichter van de Berner Group, heeft één van de belangrijkste CSR Awards in Duitsland ontvangen voor zijn sociale betrokkenheid. De jury van het CSR Forum gaf aan dat ze Albert Berner hebben gekozen omdat hij de afgelopen 60 jaar heeft bewezen dat zakelijk succes en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid uitstekend hand in hand gaan. Vanaf de oprichting van de Berner Group stond het nemen van sociale verantwoordelijkheid immers hoog in het vaandel bij hem. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werden onderdeel van zijn internationale ondernemingen en hij richtte de Albert Berner Foundation op, die zich inzet voor de ontwikkeling van kinderen en volwassenen in de sociale, culturele, sportieve en educatieve sector in de regio Hohenlohe.
“Ik vind het geweldig dat ik de award van het Duitse CSR Forum in ontvangst mag nemen en dank de jury hiervoor. Het is voor mij ontzettend belangrijk de maatschappij en haar mensen iets terug te geven van mijn succes. Ik ben ervan overtuigd dat prijzen zoals de CSR Award ervoor zorgen dat de sociale betrokkenheid in ons leven groter wordt”, aldus Albert Berner tijdens de uitreiking van de awards.
Nagenoeg gelijktijdig ontving Berner België van de raad van bestuur van Time4Society een nominatie voor de Time Award 2018 in de categorie Sterkste Project voor het goede werk dat haar medewerkers afgelopen jaar hebben gerealiseerd bij Akindo vzw in Lommel.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.