Online magazines

04 november 2020 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Hoe van de coronanood toch een deugd maken?
De coronacrisis treft iedereen, maar creatieve geesten slagen er altijd wel weer in om een nadeel om te buigen in een voordeel. Zo maakte APC (Autopartscenter)-Groep van de eerste lockdownperiode gebruik om een volledige webwinkel te concipiëren.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De coronacrisis treft iedereen, maar creatieve geesten slagen er altijd wel weer in om een nadeel om te buigen in een voordeel. APC (Autopartscenter)-Groep maakte van de lockdownperiode gebruik om een volledige webwinkel te concipiëren.
Er bestaat wel degelijk een oplossing om het vervuilingsniveau van auto’s met dieselmotoren in het verkeer te verlagen en zo de geldende normen te halen. Deze oplossing, ondersteund en gerealiseerd door Traxio, heet het Eco Onderhoud®.
Klimaatactivistische histerie verbant nuance en relativering uit het woordenboek. De werkelijkheid wordt weggedrukt, cijfers gemanipuleerd, feiten bewust verzwegen. De leugen regeert, de waarheid crepeert en collectieve verblinding rukt op.
Uit een nieuw rapport van de ACEA blijkt dat de beschikbare oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in de EU, ondanks de sterke groei, nog steeds ver achterblijft bij wat nodig is.
Hypermotion, dat van 10 tot 12 november het eerste hybride evenement van de Messe Frankfurt op het beursterrein van Frankfurt (D) zou zijn geweest, zal vanwege het snel toenemende aantal infecties puur digitaal verlopen.
NGK Spark Plugs, ontstekings- en sensorspecialist, heeft 12 nieuwe bougies toegevoegd aan zijn Afermarket-assortiment.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.