Online magazines

12 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
AutoTechnica toont totaalbeeld van de autosector
Van 24 tot en met 26 maart 2024 vindt de 22e editie van AutoTechnica plaats in Brussels Expo. Het is dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, waar je als bezoeker volop nieuwigheden kan ontdekken, kan netwerken met nieuwe en bestaande contacten en je kennis rond actuele thema’s kan bijspijkeren. Ontdek in deze en volgende newsletters waarom ook jij daarop niet mag ontbreken...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

AutoTechnica is dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, waar je als bezoeker volop nieuwigheden kan ontdekken, kan netwerken met nieuwe en bestaande contacten en je kennis rond actuele thema’s kan bijspijkeren.
Beleef vandaag de autotechnologie van morgen en bezoek AutoTechnica 2024. AutoTechnica 2024, dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, gaat door in de hallen 5, 6 en 7 van Brussels Expo van 24 maart tot en met 26 maart 2024.
Bardahl toont twee van zijn paradepaardjes op AutoTechnica in Brussel in maart: de 5-in-1 Cleaner en de Plasma LXR Oil Booster.
De bilstein groep biedt steeds de juiste artikels aan op het juiste moment dankzij de continue expansie van hun bekende productlijnen en de toevoeging van nieuwe productgroepen. Ontdek hun up-to-date aanbod op stand D14 in hal 7 van AutoTechnica.
CSB² is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren en onderhouden van spuitcabines voor de automotive, industrie en luchtvaart.
Ook dit jaar is LKQ aanwezig op AutoTechnica met een ruime stand van 900 m². Onder het thema 'Winning Together' stelt LKQ zijn uitgebreide assortiment en aanbod van ondersteunende diensten voor. LKQ investeert vandaag al om ook in de toekomst de beste partner voor de werkplaats en grossier te zijn.
Als verkooppunt van banden zit u met heel wat versleten exemplaren die een nieuwe bestemming moeten krijgen. Recytyre brengt u in contact met erkende ophaaldiensten en zorgt ervoor dat u wettelijk volledig in orde bent.
De auto-industrie ondergaat razendsnelle veranderingen met voortdurende technologische ontwikkelingen, die de rijervaring verbeteren en de levensduur van voertuigen verlengen. Als voortrekker in de autosector staat TUNAP op de voorgrond met revolutionaire producten en oplossingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.