Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen

Online versie bekijken
Hoe efficiënt omgaan met vloeistoffen in uw garage?
De garagehouder van nu heeft te maken met aanzienlijk meer vloeistoffen. Dit brengt zowel logistieke als administratieve vraagstukken met zich mee en het vraagt ook om het efficiënt managen van al deze producten. Kortweg: fluid management.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De garagehouder van nu heeft te maken met aanzienlijk meer vloeistoffen. Dit brengt zowel logistieke als administratieve vraagstukken met zich mee en het vraagt ook om het efficiënt managen van al deze producten. Kortweg: fluid management.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Een werkplaats moet steeds meer olietypes in stock hebben en dat aantal zal in de toekomst alleen maar blijven stijgen. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer systemen op de markt zijn om het vloeistofbeheer professioneler aan te pakken.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Na ruim overleg met deelnemers en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten haar wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de 20e editie van AutoTechnica + Service Sation & Carwash te verplaatsen naar 27 tot en met 30 maart 2022.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
De mogelijkheid om je elektrische auto op het werk op te kunnen laden, wordt de komende jaren steeds belangrijker voor de elektrificatie van vervoer in België en door heel Europa. Europeanen kijken naar hun werkgevers voor hulp.
Met vier nieuwe filialen op de planning, verspreid over België, zet LKQ sterk in op een lokale aanwezigheid om steeds de best mogelijke service aan te bieden. Op maandag 1 februari opende het eerste nieuw filiaal in Marche-en-Famenne.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.