Online magazines

Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Vertrouw op Varta®

Waar uw reis ook naartoe gaat, VARTA®-batterijen bieden u alle energie om u ter plaatse te krijgen. Tegenwoordig zijn onze producten te vinden in miljoenen auto’s, motorboten, motoren en campers. Elke VARTA®-batterij is standaard opgeladen met expertise en precisie. Als u kiest voor VARTA®, kiest u voor betrouwbare precisietechnologie in producten van topkwaliteit die optimale prestaties leveren.
Naarmate auto's meer elektrisch en autonoom worden, neemt de traditionele 12-Volt loodzuurbatterij een nieuwe en uitdagende verantwoordelijkheid op zich als een cruciale krachtbron in het evoluerende aanbod van elektrische voertuigen.
Lithium-ion technologie wordt vaak beschouwd als de opvolger van loodzuurtechnologie als het gaat om batterijen. Het is echter van nature niet zo robuust als andere batterij-technologieën en vereist continue monitoring door het batterijmanagementsysteem.
Er komen grote veranderingen aan voor de automotive aftermarket, welke altijd een belangrijke en stabiele winstbijdrage heeft geleverd aan de auto-industrie in het algemeen.
Onafhankelijke garages moeten service kunnen verlenen naarmate het volwassenheidsniveau van elektrische voertuigen toeneemt. Ze moeten de juiste batterij kiezen om veiligheidsfuncties te garanderen en hun klanten de best mogelijke service te blijven bieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.