PERSONEEL DE LAAK LIEGE KENT GEEN STRESS

Garage met bijzondere aandacht voor het menselijke aspect

Vorig jaar opende MAN-dealer De Laak Liège in het Luikse Thimister-Clermont zijn deuren. De 100% groene garage is, net zoals haar moederbedrijf De Laak in Geel, gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van vrachtwagens. De verkoop van voertuigen is in handen van MAN Kempen-Limburg-Luik, een partnership van drie garagefamilies. Gloednieuw en uitgerust met apparatuur van topniveau, bedient de Laak Liège de Waalse regio met grote toewijding voor de klant. “Vrachtwagenchauffeurs hebben geen gemakkelijke job. Hier geven we hen een gevoel van thuiskomen", aldus directeur Patrick Wertz.


DE LAAK LIEGE

Kopie van moederhuis in Geel

“De Laak Liège is een voorbeeldgarage voor heel Europa", begint zaakvoerder Patrick Wertz. “Dat zijn de woorden van onze leverancier MAN." De Laak Liège is net zoals het moederbedrijf De Laak Geel gespecialiseerd in het onderhoud van MAN vrachtwagens. De Luikse garage is in 2011 opgestart in een huurpand in Welkenraedt en verhuisde op 9 mei 2014 officieel naar een nieuwbouwvestiging in Thimister-Clermont. “Deze garage is een kopie van die in Geel, maar nog beter. Voor de realisatie van dit project hebben we geput uit meer dan 45 jaar ervaring van De Laak Geel, waarvan 40 jaar als officiële dealer van MAN vrachtwagens in de Kempen." De Laak Liège is de eerste volledig energieautonome MAN-dealer. “We zijn 100% groen en stoten geen CO2 uit. Op ons dak staan 565 zonnepanelen en de verwarming gebeurt met vloerverwarming op warmtepompen."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.