WIJ WILLEN IMAGO VAN CARROSSERIESECTOR OPPOETSEN

Carrosserie Deman breekt lans voor transparante, aantrekkelijke firma's

Van een firma die zich perfectioneerde in richtwerk, is Carrosserie Deman in haar ruim 35-jarige bestaan geëvolueerd naar een allround carrosserie die een totaalherstelling kan aanbieden. Het koetswerkbedrijf beschikt over een gloednieuw gebouw in de Ieperse industriezone en trekt de overzichtelijke, moderne inrichting van zijn atelier ook door in zijn manier van zakendoen. “Wij durven naar buiten te treden met gepaste trots op onze zaak", zegt zaakvoerder Kenny Deman.

RICHTWERK WERD ZOVEEL MEER

In 1979 begon vader Deman in Beselare een carrosseriebedrijf dat richtwerk aanbood. Daar was toen  in de regio met een florerende markt van tweedehandsvoertuigen veel vraag naar. Zoon Kenny kwam de zaak versterken in 1987, nadat de firma verhuisde. Door de dalende markt van tweedehandsvoertuigen (en bijgevolg ook de herstellingen met behulp van richtwerk) begon de firma zich te diversifiëren en het aanbod uit te breiden naar lak- en spuitwerk. In 2004 nam zoon Kenny Deman samen met zijn vrouw Heidi Schoore het koetswerkbedrijf over.

GEBOUW OP MAAT

Sinds midden 2014 heeft Carrosserie Deman zijn onderkomen in een kersverse nieuwbouw in de Ieperse industriezone. “Een moderne carrosserie moet werk maken van zijn aantrekkingskracht om potentiële klanten aan te spreken", zegt Kenny Deman. “Onze nieuwe, ruime infrastructuur  strategisch gekozen in een regio met nog heel wat potentieel werd gebouwd van binnen naar buiten; de indeling van het atelier en de doorstroming was de basis. Efficiëntie stond voorop."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.