KWALITEITSVOL WERK VERKOOPT ZICHZELF

Budget glass laat zijn werk voor zich spreken

De Belgische autosector en zeker ook de autoruitenbranche is een kleine wereld volgens Budget Glass-zaakvoerder Olivier Delecluyse. Daarom verkoos de autoruitenspecialist om aan zijn naamsbekendheid te werken door simpelweg kwalitatieve resultaten af te leveren. Gecombineerd met de schaalvergroting door de exploitatie van de Autoglass Clinic-naam, gaan de zaken goed. Getuige hiervan is de geplande verhuizing begin april 2016, van Oostkamp naar een nieuw pand in het Brugse industriepark.


ONTSTAANSGESCHIEDENIS

De autoruitenspeciaalzaak begon in 1993 als firma die op locatie kleinere ruitenschades ging herstellen. Midden de jaren 90 werd tevens beslist om in Oostkamp ook een thuisbasis van 500 m² te vestigen. Daar konden dan ook ruitvervanging en verduistering van autoramen uitgevoerd worden. Ruitenherstelling kan er zelfs zonder afspraak. Daarnaast bleef ook de mobiele service bestaan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.