Nieuw ontwerp voor het productetiket van Spies Hecker

Begrijpelijk, duidelijk en eenvoudig

Spies Hecker"Een goed productetiket toont precies wat er in het blik zit en geeft duidelijk alle informatie weer die de carrossier nodig heeft. Moeilijker dan dat is het eigenlijk niet,” zegt Joachim Hinz, Brand Manager bij Spies Hecker voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Voorafgaand aan het ontwerpen van de nieuwe etiketten, vroegen we de carrossiers van Spies Hecker precies wat ze wilden zien in de mengruimten. De nieuwe etiketten leveren in één ogenblik alle informatie die onze carrossiers nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden.”
De meest opvallende veranderingen: productcodes en productbeschrijvingen worden prominenter op de voorkant van het etiket weergegeven. Grote, verticaal gekleurde zijbalken geven aan bij welke productfamilie het hoort en dus welke technologie er in het blik zit. Twee pictogrammen laten gebruikers zien of een Permafleet-product geschikt is voor gebruik op industriële of commerciële voertuigen. Op elk blik staat bovendien relevante technologie-systeempictogrammen, zodat het gelijk duidelijk is welke producten in perfecte harmonie samengaan om de grootste voordelen voor een bepaalde klus te bieden. Het pictogram voor het Speed-TEC-systeem laat bijvoorbeeld zien dat deze producten het reparatieproces versnellen, zelfs bij lage droogtemperaturen. De kleur van plamuren en grondlakken is eenvoudig linksonder op het etiket te zien.
Hinz: “De nieuwe etiketten maken het eenvoudiger om de verschillende Spies Hecker producten van elkaar te onderscheiden. En dat komt hun toepassing in het dagelijkse gebruik ten goede. Ik verwacht dat onze carrossiers de voordelen van de nieuwe etiketten meteen zullen opmerken.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.