Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Hoe schadelijk zijn bandenemissies nu echt?

De auto-industrie zet tegenwoordig sterk in op elektrificatie. Een van de grote drijfveren is het ecologische aspect. Geen enkel voertuig rijdt echter zonder emissies rond: recente wetgeving reguleert nu immers ook emissies van banden en remmen. Zeker voor elektrische voertuigen heeft dit op papier een grote impact. Maar hoe groot is die nu eigenlijk in de praktijk?


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De auto-industrie zet tegenwoordig sterk in op elektrificatie. Geen enkel voertuig rijdt echter zonder emissies rond: recente wetgeving reguleert nu immers ook emissies van banden en remmen. Hoe groot is de impact hiervan nu eigenlijk in de praktijk?
Technische instructievideo's zijn onmisbaar bij het uitvoeren van regelmatig onderhoud en eenvoudige reparaties aan producten of apparatuur. Ze bieden werknemers als klanten stapsgewijze instructies om zelfstandig problemen op te lossen.
Het ATE MK100 ABS-systeem vertegenwoordigt de nieuwste technologische innovaties voor diverse voertuigen, inclusief elektrische en hybride modellen. Ondanks zijn geavanceerde technologie is de MK100 niet vrij van fouten.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs.
Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
De recente Automotive eMotion Summit, georganiseerd door Febiac, heeft zijn doel bereikt door drie dagen lang belangrijke discussies te voeren over de toekomst van mobiliteit in België. Het evenement bracht verschillende belanghebbenden samen ...
Smappee, het innovatief cleantech bedrijf uit Kortrijk, lanceert met trots Smartstop, een premium netwerk van snellaadpleinen in België met een revolutionaire aanpak voor het opladen van EV’s.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.