Online magazines

4 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Wagen beschadigd in uw garage: wat nu?

Een klant vraagt zijn garagehouder om zijn voertuig een paar weken in zijn garage bij te houden. Achteraf, bij het weghalen van het voertuig, ziet de klant dat er een beschadiging is aan de deur van zijn wagen. Hij meent dat zijn garagist hiervoor aansprakelijk is. Zal uw klant deze bewering hard kunnen maken?


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Een klant vraagt zijn garagehouder om zijn voertuig in zijn garage bij te houden. Achteraf ziet de klant dat er een beschadiging is aan zijn wagen. Hij meent dat zijn garagist hiervoor aansprakelijk is. Zal uw klant deze bewering hard kunnen maken?
Het BUNKER-programma van Draper Tools en Delta International profileert zich als het antwoord op de groeiende vraag naar geavanceerde opbergsystemen in de automotivesector.
De Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en Febiac delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand maart 2024. Hoewel de cijfers anders doen blijken, blijft de markt zijn groeiende trend verderzetten.
AutoTechnica 2024 bewees eens te meer en met verve de grootste showroom voor aftersales in de Benelux te zijn. Drie dagen lang, van 24 tot en met 26 maart, liepen de paleizen 5, 6 en 7 van Brussels Expo overvol met enthousiaste autoprofessionals.
TRAXIO (de federatie van mobiliteitsprofessionals) en BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association) hebben een overeenkomst ondertekend die tot doel heeft uitgebreide ondersteuning te bieden aan professionals uit historische auto's.
In de Zweedse sneeuw werd eind februari 2024 de nieuwe Bridgestone-winterband voorgesteld: Blizzak 6 ENLITEN. Als opvolger van de succesvolle LM005 heeft deze band grote schoenen om te vullen, maar hij stelde niet teleur.
Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) investeert in haar leaseprogramma: LeaseProf. AAGB heeft het label LeaseProf sinds enkele jaren in haar bezit en introduceert dit nu ook in België.
Het Europees Parlement heeft groen licht gegeven voor de Euro 7-verordening. Deze wet moet de uitstoot van wegvoertuigen in Europa verminderen. De nieuwe wet bevat niet alleen regels voor de uitlaat­emissies van wegvoertuigen ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.