Online magazines

11 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Hoe schade voorkomen met smeervetten?
Naast diverse soorten smeerolie worden er in de automotivesector ook vaak verschillende smeervetten gebruikt. De keuze valt op een smeervet wanneer een vloeibaar smeermiddel niet aangewezen is omwille van specifieke omstandigheden. Smeervetten zijn wat dat betreft "sterke jongens" die bestand zijn tegen extreme omstandigheden...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Smeervetten zijn bestand tegen extreme omstandigheden en kunnen zelfs hun werking afstemmen op bijvoorbeeld de heersende drukken.
De Pro-Line injector- en gloeiboegie-oplosser van Liqui Moly biedt een oplossing voor uitgeharde verbrandingsresten met te strakke injector en risico op het strippen van de schroefdraad door te veel koppel als gevolg.
Wie voor CarFix kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap CarFix Premium Club.
Ook dit jaar werden enkele uitzonderlijke prestaties in de snel veranderde auto-industrie gehuldigd binnen zeven verschillende categorieën van de prestigieuze World Car Awards 2024. Ontdek hier de winnaars van de 20e jubileumeditie!
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
De AUTO1 Group Price Index toont in 2024 een gestaag dalende trend voor de prijzen van tweedehandsauto's. De prijzen daalden van februari op maart met 2,8%, waarbij de index van 141.2 in februari zakte naar 137.3 in maart.
In november 2023 kondigde mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group met veel trots aan dat het de vooraanstaande Garage Mertens zou overnemen. Maandag 8 april 2024 was de overname finaal...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.