Online magazines

18 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
AutoTechnica, alle innovaties in de aftersales onder één dak
Binnen een week, van 24 tot en met 26 maart 2024, vindt de 22e editie van AutoTechnica plaats in Brussels Expo. Het is dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, waar je als bezoeker volop nieuwigheden kan ontdekken, kan netwerken met nieuwe en bestaande contacten en je kennis rond actuele thema’s kan bijspijkeren. Ontdek waarom ook jij daarop niet mag ontbreken...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Lees nu de nieuwe CarFix met onder meer een ruime voorbeschouwing op AutoTechnica! Onmisbare vakinformatie over het onderhoud en herstel van voertuigen.
AutoTechnica is dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, waar je als bezoeker volop nieuwigheden kan ontdekken, kan netwerken met nieuwe en bestaande contacten en je kennis rond actuele thema’s kan bijspijkeren.
Beleef vandaag de autotechnologie van morgen en bezoek AutoTechnica 2024. AutoTechnica 2024, dé vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux, gaat door in de hallen 5, 6 en 7 van Brussels Expo van 24 maart tot en met 26 maart 2024.
Tijdens AutoTechnica presenteert ACTRONICS hun vernieuwde assortiment met diverse innoverende oplossingen voor reparaties van boordladers en omvormers. Die zijn ook te vinden in de gloednieuwe revisiecatalogus die tijdens de beurs wordt gelanceerd.
DALIS Pit Covers is een gerenommeerd bedrijf met bijna 15 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van geprefabriceerde putten en veiligheidsafdekkingen voor onderhoudswerkplaatsen voor commerciële voertuigen, vrachtwagens, bussen en treinen.
Op AutoTechnica, het niet te missen evenement voor professionals in de automobielsector, zal DISTRIGO zijn nieuwe producten en diensten voorstellen. Dat doet het bedrijf samen met zijn garagelabel EUROREPAR Car Service.
Floorpul International is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van reinigingsmachines voor professionele en industriële reiniging. Hoe Floorpul continu innoveert, toont het bedrijf op AutoTechnica.
De kans dat een marter uw auto beschadigt, lijkt steeds groter te worden. In België en ook in Duitsland nemen de schadegevallen rap toe. STOP&GO presenteert zijn marterafweerproducten op de vakbeurs AutoTechnica eind maart.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.