Turbopartner in de kijker

Garage Bulcke uit Moerkerke

Garage Bulcke uit Moerkerke is één van de vele Turbopartners van TH Turbos. Met dit netwerk van Turbopartners wil het bedrijf haar klanten optimaal van dienst zijn. Turbopartners krijgen namelijk een technische training, ondersteuning van turbospecialisten voor/tijdens/na de montage én twee jaar garantie op aangekochte turbo's. Registreren ze een turbo, dan krijgen ze in het geval van een defect een jaar lang een gratis ruilturbo, ongeacht de oorzaak.
TH Turbos draagt een nauwe samenwerking met zijn partners hoog in het vaandel en is ook geïnteresseerd in de mens achter de partner. Daarom ging het eerder deze maand bij Garage Bulcke uit Moerkerke, een trouwe Turbopartner, op bezoek. Zaakvoerder Diederik begon op 21-jarige leeftijd als zelfstandige garagist en is inmiddels 35 jaar actief in het vak. Samen met zijn zoon en een medewerker in de carrosserie houdt hij zijn zaak draaiende. De garage voert werken uit aan auto's van alle merken, met een uitgesproken specialisatie in BMW. In 2011 werd Diederik Turbopartner, een concept waar hij erg in gelooft. TH Turbos stelde hem in primeur de allereerste nieuwe lifesizer voor. Elke partner kan op eenvoudige vraag zo ééntje krijgen. Hij kreeg ook het bevoorrechte cadeau om het model in levende lijve te ontmoeten.
Ook geïnteresseerd om Turbopartner te worden? Neem contact op met je grossier. Meer informatie over het concept vind je op th-group.eu/turbos .

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.