SMARTREPAIRTECHNIEKEN LEREN VIA SMART TOOLS

Car & Dent Repair herstelt 60% van schadegevallen met Smart Repair

Carrossiers die zich verder willen bekwamen in het toepassen van smartrepair-technieken kunnen daarvoor terecht bij Smart Tools in Kruibeke. Smart Tools is een initiatief van Robert De Cock, zaakvoerder van Dent & Car Repair uit Sint-Gillis-Waas. Naast het geven van opleidingen, is de firma ook officieel verdeler van het Deense HBC System, wereldwijd marktleider op het gebied van smartrepairgereedschappen.


SMART REPAIR IN DE LIFT

Dat smart repair in de lift zit, spreekt voor zich. Zowel auto-eigenaars als verzekeringsmaatschappijen hebben er baat bij dat koetswerkherstellingen snel en tegen een gunstige prijs worden uitgevoerd. Uit onderzoek blijkt bovendien dat 40% van alle voertuigen twee of meer kleine schades vertonen die via smart repair kunnen worden hersteld. Het gaat om schadegevallen  zowel aan koetswerk als aan het interieur van de wagen die kleiner zijn dan een handpalm. Zowat de helft van de smart repairs zijn herstellingen aan plastic onderdelen, leder of vinyl, of uitdeuken zonder spuiten. 19% zijn herstellingen van voorruiten en koplampen, en 14% is het aandeel van velgherstellingen. De 'spot repairs' van koetswerkschade nemen 10% van alle smart repairs voor hun rekening. Slechts een klein deel van de smartrepairwerkzaamheden is het herstellen van textiel van zetelbekledingen en het ontgeuren van wagens, mobilhomes of caravans.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.