'KLEINERE KOEK' OPVANGEN DOOR DIVERSIFICATIE EN EXPANSIE

Lakk uit Brugge knapt niet enkel koetswerk op

Ruim drie jaar bestaat carrosserie Lakk in haar huidige vorm. In 2012 kwam de zaak volledig in handen van Jan Nuwel en zijn echtgenote, Tania Vanbelle, met een moderne reorganisatie en dito huisstijl tot gevolg. “Strakke lijnen en contrasterend zwart-wit vormen de basis. De rode accentkleur symboliseert de passie die wij en onze werknemers dagdagelijks in ons werk steken", vertelde de zaakvoerder aan CarFix. Die passie komt niet alleen tot uiting bij het carrosseriewerk, maar ook tijdens het lakken van allerhande unieke personalisatieprojecten, van meubels over scooters tot constructiematerialen.

ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Garage-carrosserie

De complexe geschiedenis van Lakk bvba begint al in 1995, wanneer Jan Nuwel, samen met zijn broer Filip, garage-carrosserie Nuwel opricht in Brugge.

“Het was de bedoeling om een totaalservice aan onze klanten aan te bieden door zowel garage als carrosserie te doen", vertelt een van de stichtende broers. “We kochten grond langs de Pathoekeweg en plaatsten een nieuwbouw. Daarnaast investeerden wij ook in een degelijke stock. Na een tijdje bleek echter dat we te klein behuisd waren om ook andere partijen te kunnen bedienen."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.