Online magazines

14 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Ontdek de voordelen van de juiste lastechniek en -toestel
In essentie is het lassen van vandaag nog steeds wat het vroeger was. Het principe bleef, maar de omstandigheden wijzigden. Niet alleen ontwikkelden zich nieuwe technieken. Ook de komst van dunnere materies, aluminium op kop, zorgde voor enkele veranderingen. De belangrijkste evolutie vond echter plaats op het vlak van lastoestellen...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur
In essentie is het lassen van vandaag nog steeds wat het vroeger was. Het principe bleef, maar de omstandigheden wijzigden. Niet alleen ontwikkelden zich nieuwe technieken. Ook de komst van dunnere materies, aluminium op kop, zorgde voor enkele veranderingen.
Er is een nijpend tekort aan technisch geschoolde vakmensen. Professional Media Group organiseerde een druk bijgewoond symposium over de rol van de onderneming in het vaktechnisch onderwijs, waarbij tal van inspirerende succesverhalen aan bod kwamen.
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de leidinggevende vakbladen binnen de industriesector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 6 andere vakgebieden.
Een nieuwe online CO2-comparatietool laat zien dat een thermische auto die rijdt op hernieuwbare brandstof een lagere netto-CO2-impact heeft dan een batterij-elektrische auto. Deze tool houdt rekening met de volledige levenscyclus van een voertuig.
Z’n VW Transporter komt normaal best lekker van z’n plek, maar nu… tergend langzaam. De monteur ziet dat de geleverde turbodruk achterblijft op de gewenste turbodruk. Hij controleert alles rondom de aansturing van de turbo en ziet dat de actuator schokkerig beweegt bij vacuüm loslaten. Wat nu?
Met nog vier maanden te gaan tot THE TIRE COLOGNE plaatsvindt, is bijna 90% van de tentoonstellingsruimte al geboekt. Het evenement blijft de belangrijkste ontmoetingsplek voor de bandenindustrie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.