ATELIER EXPERT: EEN LABEL ONTWIKKELD DOOR COVALUX

Expertise trekt nieuwe klanten aan

Het familiebedrijf Covalux is actief sinds 1989 in de automotive sector, en meer bepaald in de verdeling van auto-onderdelen, gereedschap, smeermiddelen, onderhoudsproducten enz. Een goede klantenrelatie is al altijd een van de vooropgestelde doelstellingen geweest. De veertien balies, verspreid over Wallonië, getuigen daarvan. Sinds kort werkt het bedrijf een garageconcept uit met als label 'Atelier Expert'. Dat is nog een andere manier om zich blijvend in de sector te positioneren.

Covalux is in de loop van de jaren gegroeid door de overname van bestaande winkels, waardoor het zijn dekking in Wallonië geleidelijk aan uitbreidde. Vandaag telt de onderneming maar liefst veertien balies en heeft ze 110 medewerkers in dienst, onder wie magazijniers, leveranciers, verkopers aan de balies, winkelverantwoordelijken en administratief personeel. De profielen zijn zeer gevarieerd, maar de onderneming wil dat iedereen een expert is in zijn eigen vakgebied. Het hoofdkantoor ligt in de thuisstad van de familie, namelijk Marche-en-Famenne.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikels
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CarFix 

CarFix maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.